Plněné palačinky žampionovou smaženicí
na žampionovou smaženici: žampion, sůl, vajíčka, kmín, cibulka, nejlépe jarní i s natí, na palačinky: sůl, cukr, polohrubá mouka, vejce, mléko, prášek do pečiva, na obalení palačinek, klasický trojobal z vajíčka mouky a strouhanky.
Jak na to:smaženice:
Očištěné žampiony nakrájíme na tenčí plátky a na másle, cibulce a kmíně smažíme do zlatova, nakonec zalijeme osoleným vajíčkem a znovu osmehneme.
palačinky:
smícháme všechny ingredience na palačinky a uděláme řidší těsto. Na pánvi smažíme tenké palačinky.
Na hotovou palačinku dáme trochu smaženice a přeložíme na půlku, volné konce sešpendlíme jehlicema na maso,aby náplň nevypadávala ven.
Obalíme v trojobalu a smažíme ve vyšší vrstvě oleje.
Krůtí prsa plněné žampiony a smaženici, Veselé pivní placky, Houbové palačinky, Plněné palačinky, Palačinky plněné brokolicí