Vepřové nudličky s fazolkami

Potřebujeme:

800 g vepřového masa z plece nebo z kýty, 750 g sterilovaných zelených fazolek, 4 cibule (nakrájené nadrobno), 4 lžíce oleje, 1 lžička sladké mleté papriky, 3 lžíce jemného kečupu, půl lžičky mletého kmínu, 2 lžíce hladké mouky, sůl, mletý pepř dle chuti, voda na podlití

Jak na to:

Vepřové maso omyjeme a nakrájíme na nudličky. V hrnci rozpálíme olej, přidáme nakrájenou cibuli a osmahneme dozlatova. Přidáme maso, zasypeme paprikou, hladkou moukou a osmahneme. Podlijeme vodou, osolíme, opepříme, okmínujeme, promícháme a dusíme doměkka. Nakonec přidáme okapané a překrojené fazolky, vmícháme kečup a prohřejeme.
Podáváme s rýží nebo s brambory.

Podobné recepty:

Vepřové nudličky se zeleninou, Vepřové nudličky s medem, Vepřové nudličky s medem, Vepřové kuřecí nudličky s kyselym zelím a bramborovym plackem, Vepřové nudličky na pórku