Droždova pomazánka

14.7.2008
Potřebujeme:

50 g rostlinného tuku, 50 g droždí, 60 g cibule, 2 lžíce mléka, 2 vejce, 30 g sladkokyselých okurek, 70 g měkkého salámu, troška sardelové pasty, sůl, pepř

Jak na to:

Na pánvičce rozpustíme rostlinný tuk, rozdrobíme do něj droždí, které osmahneme do růžova, přidáme 30 g nakrájené cibule a vše zpěníme. Dále přidáme vejce rozmíchaná s mlékem, osolíme, opepříme a vše krátce podusíme na řídkou kaši. Do vychladlé směsi přidáme jemně nakrájené okurky, salám, zbylou cibuli, sardelovou pastu a vše dobře promícháme. Dle chuti ještě dosolíme. Namazaný chléb nebo chlebíčky sypeme sekanou zelenou natí.

Podobné recepty:

Drožďová pomazánka, Drožďová pomazánka, Zdravá droždová pomazánka, Drožďová pomazánka Noli, Drožďová pomazánka