Drožďová pomazánka

10.12.2010
Potřebujeme:

50 gramů rostlinného tuku, 50 gramů droždí, 60 gramů cibule, 2 lžíce mléka, 2 vejce, 30 gramů sladkokyselých okurek, 70 gramů měkkého salámu, troška sardelové pasty, sůl, pepř

Jak na to:

Na pánvičce rozpustíme rostlinný tuk, rozdrobíme do něj droždí, které osmahneme do růžova, přidáme 30 gramů nakrájené cibule a vše zpěníme. Dále přidáme vejce rozmíchaná s mlékem, osolíme, opepříme a vše krátce podusíme na řídkou kaši. Do vychladlé směsi přidáme jemně nakrájené okurky, salám, zbylou cibuli, sardelovou pastu a vše pečlivě promícháme. Podle chuti můžeme ještě jemně dosolit. Namazaný chléb nebo chlebíčky sypeme seaknou zelenou natí.

Podobné recepty:

Drožďová pomazánka, Drožďová pomazánka, Zdravá droždová pomazánka, Drožďová pomazánka Noli, Droždova pomazánka