Vepřové kotlety po maďarsku
15.7.2008

5 kotlet, 10 dkg vař.uzen.masa, 4 dkg sádla, 1 cibule 3 rajčata, 3 zelené papriky, 6 vař.brambor, 3 dkg tvrd.sýra, 3 dkg másla, sůl, pepř, kmín. máslo
Jak na to:Očistěné kotlety naklepeme, osolíme, opepříme a na kousku sádla zprudka opečeme o obou stranách. Vložíme do pekáče. Na zbylém tuku osmažíme drobně nakrájenou cibuli, rajčata, papriky.
Směs upravíme na maso, přidáme na kostičky nakrájené uzené maso, na tenké plátky nakrájené brambory osolíme, okmínujeme, posypeme sýrem a pokapeme máslem.
Pekáč přikryjeme plechem nebo alobalem a v dobře vyhřáte troubě pečeme 20-25 minut.
Příloha: zelný salát
Vepřové kotlety po normandský, Křehké vepřové kotlety, Zapečené kotlety s olivami, Vepřové kotlety po kovářsky, Česnekové kotlety