Dušené vepřové maso s kapustou

Potřebujeme:

500 gramů libového vepřového masa, 1 kapusta, 1 cibule, 1 stroužek česneku, kmín, mletý nebo drcený pepř, troška soli podle chuti, 2 lžíce oleje.

Jak na to:

Na oleji zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, přisypeme na menší kousky nakrájené, osolené a opepřené maso, to krátce osmahneme, přidáme trochu kmínu, trochu podlijeme teplou vodou a zvolna dusíme skoro do měkka. Podle potřeby podléváme a občas zamícháme. Pak přidáme omytou nakrájenou kapustu a dodusíme do měkka. Podle chuti dosolíme a dochutíme rozetřeným stroužkem česneku.

Podobné recepty:

Pizza s dušeným vepřovým masem, Vepřové maso s kapustou, Dušené vepřové plecko s mrkví, Pasta asciutta (špagety s masem), Hovězí dušené s kapustou a kroupami