Utopenci narychlo

Potřebujeme:

500g kabanosu, buřtů nebo špekáčků 4 větší cibule
Nálev: 4 lžíce octa, 4 lžíce oleje, 4 lžíce plnotučné hořčice, 4 lžíce worcesteru, 4 lžíce kečupu, 8 lžic vody,, půl lžičky chilli sůl a pepř, paprika

Jak na to:

Uzeninu a cibuli nakrájíme na kolečka. Narovnáme do sklenice (asi do poloviny), zalijeme nálevem, zbylou uzeninu s cibulí utlačíme, dolijeme nálevem a sklenici uzavřeme.
Nálev:
Ocet, olej, worcester, kečup a vodu povaříme za stálého míchání na mírném ohni, přidáme půl lžičky chilli, sůl, pepř, papriku (podle chuti).
Když vznikne hladká hmota, teplá se naleje na uzeninu. Po vychladnutí můžeme konzumovat, ale chutnějčí je až za několik dnů (2-4 dny).

Podobné recepty:

Domácí utopenci, Utopenci, Rychlí utopenci, Utopenci se zelím, Pikantní utopenci