Vepřová krkovička se šťávou
18.7.2008

krkovička, cibule, sádlo, sůl, pepř, česnek, jíška Knorr tmavá nebo mouka
Jak na to:Na sádle zpěníme cibulku, opečeme na ní osolenou, opepřenou a stroužkem česneku potřenou krkovičku (nařízneme okraje a naklepeme). Opčeme z obou stran, podlijeme a dusíme. Šťávičku po změknutí masa lehce zaprášíme tmavou hotovou jíškou Knorr nebo troškou mouky. Dochutíme. Podáváme s bramborem. Můžeme k tomu udělat dušenou zeleninu.
Podobné recepty:Vepřová kýta v žampionové-rajčatové omáčce, Vepřová krkovička na šlehačce, Pečená vepřová krkovička s bylinkami, Vepřová játra na víně, Vepřová krkovička se zeleninou z jednoho hrnce