Pečený králík s přílohou
24.7.2008

králík, brambory, olej, hořčice, kečup, zelenina dle chuti, sůl, grilovací koření, majoránka
Jak na to:Na dno zapékací nádoby nebo remosky nalejeme trochu oleje a položíme osoleného, okořeněného, naporcovaného králíka. Nyní si v míse umícháme asi 2 lžíce hořčice a 3 lžíce oleje, až se spojí. Přidáme lžíci kečupu, koření, trochu majoránky, nasypeme nakrájené na kostky syrové brambory, zeleninu (česnek, cibuli, papriku, rajče,žampiony...) osolíme a vše v míse promícháme. Nasypeme na králíka a dáme péct dokud není maso měkké. Pečeme přikryté, ke konci odkryté, aby brambory byly opečené.
Podobné recepty:Králík pečený s paprikou, Králík - pečený, Pečený králík, Králík pečený ve směsi, Králík na paprice