Těstoviny s broskvemi
22.7.2008
těstoviny (množství podle osob), 1-2 měkké tvarohy, zavařené broskve, moučkový cukr, rozinky, citronová šťáva z jednoho citronu, 2 žloutky, 2 bílky, trošku mléka
Jak na to:Těstoviny uvaříme al dente. Tvaroh, na menší kostky nakrájené broskve, cukr, rozinky, citronovou šťávu a žloutky smícháme. Přidáme těstoviny. Dáme do zapékací misky a polejeme bílky rozmíchanými s mlékem. Zapečeme.
Rozdělíme na porce, nastříkáme šlehačku, přidáme nutelu a kousky broskví a rychle podáváme, dokud se šlechačka nerozpustí. Můžeme posypat kakaem.
Těstovinový salát s krabího prsty a broskvemi, Kuřecí maso s broskvemi, Krůtí řízky s broskvovým karamelem, Krůtí řízky s broskvovým karamelem, Krůtí řízky s broskvemi a mandlemi