Český trhanec s teplými malinami

Potřebujeme:

300g čerstvých malin, 4 vejce, 120g hladké mouky, 1/4 l mléka, 30g cukru krystal, sůl, 30g mandlových hoblin, 30g rozinek, malinový sirup, olej nebo máslo na pečení.

Jak na to:

Z mouky, žloutků, cukru, soli, mléka a ušlehaných bílků si připravíme řidší těstíčko. do hotového těsta vmícháme rozinky a mandlové hobliny. Těstíčko upečeme na pánvi po obou stranách. Upečenou palačinku roztrháme a kousky ještě lehce opečeme. Maliny vložíme do malinového sirupu a ohřejeme. Na talíř urovnáme palačinky a přelejeme teplými malinami. můžeme ještě pocukrovat.

Podobné recepty:

Trhanec, Jablečný trhanec, Jablečný trhanec, Císařský trhanec, Tvarohový trhanec