Bramborove rizoto
8.9.2008

600 g prsíček, 2 str. česneku, 4 pl olejel, cl koření na drubež, kečup, 100 g žampionu, 2 barevne papriky, cibule, 2 velke brambory, 200 g rýže, 150 ml mléka, pl másla, řapikaty celer
Jak na to:Připravíme marinadu:olej, česnek, kečup, vejce, koření - nudličky masa marinujeme alespoň 30 minut. Zeleninu orestujeme, maso opečeme, brambory nakrajime na kostky, uvaříme, rýži uvaříme. Vše smichame, zalijeme mlékem s vejcem a zapečeme cca 10 minut v troubě, zdobíme řapikatym celerem
Podobné recepty:Šafránové rizoto s modrým sýrem, s grilovanými krevetami na česneku a limetkou, Rizoto s brokolicí, Rizoto s brokolicí, Bramborové krokety, Pikantní zapékané rizoto