Lahodné kuře v omáčce s broskvemi

Potřebujeme:

kuřeci maso-tak 500g, sul, pepř/bily/, olej, 2 cibule, 1 velký broskvovy kompot, 4 lžíce kečupu ,2 lžíce sojove omáčky,1 zelena paprika

Jak na to:

Kuřecí maso nakrajet na proužky.Okořenit soli a pepřem a opečeme chvili na oleji.Pote přidat cibule,nakrajene na platky a restujeme do křupava.Všechnu šťávu z broskv.kompotu doplníme kečupem a soj.omáčkou,objem by měl dělat tak 4 dl-možno doplnit troškou vody. Nalejeme na maso s cibuli a pod pokličkou dusíme tak 20-30 minut do měkka.Pote se přidá zelena paprika na kostičky.Uplňe nakonec opatrňe nakrajíme broskve buď na čtvrtky nebo platky,přidáme k masu a velmi opatrně dodusime 10 min-broskve musi zustat v celku.Kdyby byla šťáva moc řídka,zahustime troškou solamylu.

Příloha:
rýže

Podobné recepty:

Uzené kuře, Kuře v rajčatové omáčce, Kuřecí maso s broskvemi, Šunkové voňavé kuře, Kuře v rajčatové omáčce na víně se špagetami