Zapečená směs aneb alobal
31.10.2008

Vepřové maso, měkký salám vcelku, brambory, kečup, sůl, mletá sladká paprika, olej, červené víno, alobal
Jak na to:Syrové brambory, měkký salám a maso nakrájíme na menší kostičky.Brambory a salám vložíme do mísy, posolíme, přidáme kečup a zalijeme trochou červeného vína. Na pánvi na rozpáleném oleji zprudka osmahneme kostičky masa, osolíme, přidáme mletou sladkou papriku, promícháme a celé i s vysmahnutou šťávičkou přidáme ke směsi z brambor a salámu. Důkladně promícháme.Z alobalu si uděláme mističky (dělám dvojitě), na každou mističku dáme část směsi, zabalíme a pečeme v troubě do změknutí.
Podobné recepty:Zbojnická pochoutka v alobalu, Barevné karbanátky, Kapr se sýrem v alobalu, Bramborové papuče anebo slovenské tymiánky, Zapečená rajčata s tuňákem