Krůtí rizoto

13.10.2008
Potřebujeme:

krůtí mleté maso, cibulka, olivový olej, kořenová zelenina, hrášek a kukuřice v konzervěrýžesůl, pepř

Jak na to:

Na oleji zpěníme cibulku, orestujeme na ní maso, osolíme, opepřímee (když to není pro děti), trochu podlijeme a dusíme, přidáme nahrubo nastrouhanou kořenovou zeleninu. Vedle si uvaříme klasicky rýži ve varných sáčcích. Když je maso měkké, tak přisypeme rýži, hrášek a kukuřici a promícháme. Dochutíme a podáváme sypané sýrem.

Podobné recepty:

Šafránové rizoto s modrým sýrem, s grilovanými krevetami na česneku a limetkou, Rizoto s brokolicí, Rizoto s brokolicí, Krůtí prsa s broskví, Krůtí prsa plněné borůvkami