Rizoto Audoš
24.10.2008

kuřecí maso, olej, žampiony, sojová omáčka, vegeta, smetana, rýže, eidam
Jak na to:Omlouvám se, že neudávám poměry, ale vařím od oka a změnou poměru nemůžete nic zkazit. Kuřecí maso na kousky orestujeme na oleji, přidáme vegetu. Na další pánvi orestujeme nadrobno nakrájené žampiony až ztmavnou, přidáme k nim maso, zalijeme bohatě smetanou a přidáme trochu sojové omáčky tak, aby smetana získala jemně hnědavou barvu. Přidáváme vařenou rýži, až docílíme konzistence rizota a podáváme bohatě sypané nahrubo nastrouhaným eidamem.
Podobné recepty:Šafránové rizoto s modrým sýrem, s grilovanými krevetami na česneku a limetkou, Rizoto s brokolicí, Rizoto s brokolicí, Pikantní zapékané rizoto, Zeleninové rizoto