Šťavnaté hovězí

14.10.2008
Potřebujeme:

600g roštěnky, 2 lžíce balzamikového octa, 2 lžíce sójové omáčky, 2 lžíce vorčestrové omáčky, svazek jarní cibulky nakrájené na šikmo na kolečka, 300g neložených červených paprik (kroužky), olivový olej

Jak na to:

Smícháme ocet a obě omáčky, do toho dáme maso nakrájené na proužky, necháme 30 minut odstát (nejlépe přes noc v lednici). Potom vše dáme na rozpálený olej, přidáme cibulku a mícháme. Přisypeme proužky paprik, velmi opatrně osolíme, promícháme a je hotovo. Příloha hranolky nebo rýže.

Podobné recepty:

Roastbeef, Metropolitan hovězí steak, Hovězí bifteky, Hovězí polévka s těstovinami, Hovězí řízek Dubarry