Marokánky
15.4.2008
1/4 l šlehačky, 1/4 kg kandované ovoce, 1/4 kg směsi z nasekaných mandlí, lískových a vlašských ořechů, 1/4 kg pískového cukru, 30 g hladké mouky
Jak na to:Šlehačku necháme projít lehce varem, do ní vsypeme nasekané ovoce a ořechy, poté vmícháme mouku a cukr, vše promícháme. Na plech vyložený pečícím papírem klademe menší kopečky směsi (dostatečně daleko od sebe, protože pečením se kopeček změní v placku). Pečeme v předehřáté troubě při mírné teplotě cca 15 min. Když okraje marokánek zrůžoví, vyndáme je a necháme vychladnout. Poté potřeme čokoládou po té straně, na které ležely na plechu.
Podobné recepty:Diabetické kokosové marokánky, Marokánky, Marokánky, Marokánky, Marokánky