Pikantní krůtí směs

29.1.2009
Potřebujeme:

400 g krůtího masa (nakrájeného na nudličky), 400 g krůtích jater (nakrájených na kousky), 1 pórek (nakrájený na kolečka), 1 cibule (nakrájená nadrobno), 90 g loupaných nesolených arašídů, 350 g zeleninové směsi na čínu, 2 lžíce oleje, 1 masox, 1 lžíce sojové omáčky, 1 lžíce worcesterové omáčky, 1 rajčatový protlak, 1 lžíce ostrého kečupu, 2 lžíce jemného kečupu, špetka chilli koření, mletého pepře, kari koření, sůl dle chuti, voda na podlití

Jak na to:

Krůtí maso a játra omyjeme a pokrájíme. V hrnci na rozpáleném oleji krátce osmahneme nakrájenou cibuli, pórek, vmícháme maso a orestujeme dokud maso nezbělá. Přidáme mletý pepř, cibuli, masox, kari, promícháme, podlijeme vodou a dusíme do poloměkka. Pak přidáme mraženou směs a dusíme doměkka. Vmícháme protlak, kečup, sójovou a worcesterovou omáčku, osolíme a krátce podusíme. Nakonec vmícháme arašídy a promícháme.
Podáváme s rýží.

Podobné recepty:

Krůti rolky s nivou, Plněná krůtí prsa, Krůtí stehna na slanině, Krůtí prsa s broskví, Krůtí závitek s rýží