Hovězí obracene řízky
25.3.2009

6 plátků zadniho hovězího, sůl, 3 vejce, hladkou mouku na obalení, strouhanku na obalení, pepř mletý, máslo, olej
Jak na to:- maso osolíme a do plátků zaklepeme strouhanku, obalíme je v hladké mouce a
nakonec v rošlehaných vajíčkách
- takto připravené řízky osmaľíme po obou stranách na oleji, naklademe do máslem
vymazané zapékací mísy či pekáče, opepříme, podle chuti i dosolíme a podlijeme
vodou
- maso pečeme přibližně 40 min. při teplotě cca 200 st.C, minimálně jednou otočíme
a 10 minut před vyjmutím z trouby ještě přidáme kousek másla
- jako přílohu doporučujeme bramborovou kaši a míchaný zeleninový salát
Obrácené řízky, Obrácene řízky - na Moravance, Obrácené řízky , Obrácené řízky, Obrácené,napařované vepř.řízky