Se smetanovou pikantní omáčkou

těstoviny různé mimo špaget, smetana ke šlehání šunka (šukový salám), žampiony krájené (mohou být i nakládané), tavený sýr (nejlépe smetanový), kari, česnek, oregano nebo bazalka, sůl pepř Všechny ingredience volte dle vlastní chuti
Jak na to:Těstoviny vaříme klasickým způsobem, vodu osolíme a můžeme přidat i trošku kari.
Omáčka:
Do hrnce vlijeme smetanu (pro větší množství zředíme vodou), přidáme tavený sýr,kari, sůl, pepř, oregano nebo bazalku a zahříváme dokud se sýr nerozpustí. Pokud není omáčka dost hustá, stačí ji zaprášit trochou hladké mouky. Ke konci přidáme na drobno nakrájenou šunku, žampiony a pasírovaný česnek.
Omáčku smícháme s těstovinami a podáváme ve velké míse.
Zapékané rajčata se smetanovou omáčkou, Kembrolky, Těstovina se smetanovou omáčkou a uzeným masem, Těstoviny se smetanovou omáčkou, Těstoviny se smetanovou omáčkou