Rybí jehly se salátem

17.12.2010
Potřebujeme:

200 g rybího filé, 200 g loupaných krevet, 250 ml pomerančového džusu, olivový olej, sojová omáčka, koření barbecue, med, zázvor v celku avokádo, 3 rajčata, citron, pomeranč, sušené švestky 300 ml bílého vína

Jak na to:

Nejprve namočíme sušené švestky do vína až do změknutí.
Na jehlici napichujeme střídavě kusy filé, krevety, švestky a krájený pomeranč. špízy naložíme na dvě hodiny do chladu v marinádě, kterou připravíme našleháním džusu, sojové omáčky, koření barbecue, oleje, medu a nastrouhaného zázvoru. Opékáme na grilu.
Podáváme se salátem z najemno nakrájeného hlávkového salátu a rajčat, lžíci medu, oleje, avokáda a citrónu.

Podobné recepty:

Kuřecí prsa na jehle, Smažené rybí filé v kokosu, Zapečené rybí filé s rajčatovým kečupem a křenem, Grilované mušle na jehle, Sýrové špízy se Žampiony