Rizoto bez tuku
23.11.2010

jasmínová rýže, mražené žampiony, cibule, kukuřice bonduelle, makedonská zeleninová směs bonduelle, con fungi omáčka od Vitany, sůl, trochu sojovky, odtučněné mléko, bazalka a rajče na ozdobu
Jak na to:Uvaříme rýži, na rozehřátou pánev dáme mražené žampiony, přidáme nakrájenou cibuli, přilejeme mléko, aby se to nepřipálilo, přidáme sojovku. Až žampiony změknou, přidáme zeleninu z konzervy (množství dle porcí a chuti), omáčku, přidáme rýži, dle chuti osolíme a promýcháme. Dáme na talíř, ozdobíme rajčaty a posypeme bazalkou, kterou nešetříme. Výborná je k tomu řepa.
Podobné recepty:Zeleninové rizoto, Šafránové rizoto s modrým sýrem, s grilovanými krevetami na česneku a limetkou, Pikantní zapékané rizoto, Rizoto s husími drůbky, Rizoto s brokolicí