Rizoto Tricolore

350 g rýže, 350 mletého masa, 1 cibule, 1,5 dc bílého vína / nemusí být/, 2 lžíce rajčatového pyré nebo 350 rajčat, olej nebo máslo,sůl, pepř, 1 PL nasekané petřel. natě, špenát na obarvení rýže / 2-3 kousky z mraženého balení Bondulle / sýr na posypání
Jak na to:Cibuli nakrájím nadrobno, osmahnu na tuku, přidám maso, osolím, popřípadě opepřím, podleju vodou nebo vínem, přidám rajčata nakrajená, zbavená slupek nebo raj. pyré a zelenou petrželku. Pomalu nechám bublat.Rýži vařím dušenou a před dokončením přidám povolený špenát.Na talíř dáme kopeček rýže, přelijeme omáčkou a posypeme strouh. sýrem.
Podobné recepty:Šafránové rizoto s modrým sýrem, s grilovanými krevetami na česneku a limetkou, Rizoto s brokolicí, Rizoto s brokolicí, Pikantní zapékané rizoto, Zeleninové rizoto