Kovbojské maso
4.5.2011
Vepřové, králičí, nebo kuřecí maso, sul, pepř, vegeta, olej, zmrazená zelenina ,fazole, 1/2 kostky masoxu, česnek, sojová omáčka, cibule
Jak na to:Na oleji osmahneme cibuli(2 větší).Maso nakrájíme na kostky,osolíme opepříme trochu posypeme vegetou a pečeme na pánvi maso tak dlouho,až maso pustí šťávu a pěkně zhnědne. Podlijeme vodou a dáme 1/2 kostky masoxu. Pak přidáme zmraženou zeleninu sojovou omáčku, česnek 3 stroužky dobře rozetřený.Na závěr přidáme 2-3 plechovky fazolí.Nejlépe je mít fazole více barev,vypadá to hodně pěkně.Chvíli podusíme a můžeme podávat.
Podobné recepty:Kovbojské fazole, Kovbojské fazole, Kuřecí maso na pórku, Vepřové na houbách, Vepřové maso