Kuře s citronovo - česnekovou omáčkou
10.5.2011

4 plátky kuřecích prsíček, mořská sůl, černý mletý pepř, 4 lžíce kokosového oleje, 2 stroužky nakrájeného česneku, 1 lžíce očištěného a nakrájeného zázvoru, 1 lžíce citronové nebo limetové šťávy, 1 šálek kuřecího masa na vývar
Jak na to:Zbytky masa po očistění dáme vařit do osolené vody. Plátky očištěného masa osolíme a opepříme. Dvě lžíce kokosového oleje rozpálíme a plátky masa rychle opečeme dozlatova. Přidáme česnek, zázvor, citronovou šťávu a zalijeme vývarem z masa. Na závěr přidáme dvě lžíce kokosového oleje a servírujeme s divokou rýží a špenátem.
Podobné recepty:Chřestový salát s česnekovou omáčkou, Filé s česnekovou omáčkou, Filé s česnekovou omáčkou, Kuře na Cole, Kuře se zakys. smetanou