Pikantní smažené kotlety
3.2.2011

4 vepřové kotlety, 15 dkg nivy, 1 žloutek, 3 stroužky česneku, kávová lžička olivového oleje, 1/2 lžíce hořčice - nejlépe grilovací, pepř, chilli koření, strouhanka olej na smažení
Jak na to:Omyté a osušené kotlety po obvodu 3-4x nařízneme, a lehce je naklepeme.
Z nastrouhané nivy a ostatních přísad si připravíme pastu, kterou kotlety po obou stranách řádně natřeme. Pak je obalíme ve strouhance a necháme je asi 1 hodinu odpočinout.Pak je smažíme ve vyšší vrstvě oleje (nejvhodnější je fritovací hrnec).
Podáváme s brambory a zeleninovým salátem.
Kotleta, Vepřová kotleta na petrželce, Kotlety se sýrem, Kotlety mňam, Kotlety na hermelínu