Indonéské kuře v kokosovém mléce

Potřebujeme:

500 g vařeného kuřecího masa nebo grilovaná kuřecí prsíčka, 300 ml kokosového mléka, 1 cibule, 1 stroužek česneku, 1 lžička mletého zázvoru, půl lžičky cayenského pepře, několik listů bazalky, 2 lžičky koriandru, 2 lžíce oleje

Jak na to:

Koriandr rozdrtíme nebo rozemeleme. V pánvi rozpálíme olej a osmažíme v něm jemně nasekanou cibuli a rozetřený česnek. Přidáme zázvor, koriandr a cayenský pepř, kokosové mléko a bazalku. Kuřecí maso vložíme do šťávy a vaříme je mírně, bez pokličky a za občasného míchání 15 minut.

Podobné recepty:

Kuře na pivě, Kuře v sýru, Nadívané kuře zalité pivem, Zlaté kuře, Uzené kuře