Bramborovo-kroupové šťouchance s pažitkou

Potřebujeme:

100 g bio velkých krup, 200 g bio brambor, bio palmový tuk na orestování cibulky a česneku 10 g, 1 cibule, 1 stroužek česneku, čerstvou pažitku, kysané zelí 200 g

Jak na to:

Kroupy si namočíme na 3 hodiny, poté dáme vařit. Brambory si okrájíme a uvaříme běžným způsobem. Když je vše hotovo, tak kroupy i brambory ušťoucháme a dáme na talíř. Navrch dáme kysané zelí, orestovanou cibulku společně s česnekem na palmovém oleji a posypeme čerstvou pažitkou. Porce pro tři lidi.

Podobné recepty:

Květák s pažitkou, Šťouchaná buchta, Bramborovo - celerové pyré, Sójové maso s brokolicí, bramborovo-mrkvová kaše, Bramborovo-kaviarove jednohubky