Těstoviny s masovou směsí
22.4.2008
těstoviny (špagety, vrtulky, kolínka), konzerva vepřové ve vlastní šťávě (malou konzervu), majoránka, pepř, červená paprika, kečup, sůl, zelenina sterilovaná (typ: bondule)
Jak na to:Postavíme vodu na těstoviny, mezitím vložíme maso z konzervy na pánev (nepřidávat olej). Pozvolna smažíme a přidáváme koření(majoránka, pepř dle chuti), červená paprika pro barvu, kečup a zeleninu na závěr. Maso zhnědne, mezitím se nám vaří těstoviny. A můžeme podávat.
PS: typ na závěr - tuto kombinaci můžete jakkoliv obměňovat, je to velmi rychlé
Penne s masovou omáčkou, Masové těstoviny s cuketou, Zapékaná cuketa plněná Masovou směsí, Těstoviny se špenátovo-sýrovo-masovou omáčkou, Těstoviny se špenátovou-sýrovou-masovou omáčkou