Těstoviny se špenátovo-sýrovo-masovou omáčkou

Potřebujeme:

250 g vepřové kýty, 120 g čerstvých žampionů, 120 g sýra s modrou plísní, 300 g mraženého špenátu, 2 dcl smetany, 1 cibule těstoviny, sůl, pepř,, sušená kořenová zelenina

Jak na to:

K uvařeným těstovinám přidáme olivový olej a přikryjeme talířem. Maso nakrájíme na drobné kousky, osmahneme a opepříme. Zalijeme ho vodou tak, aby bylo celé ponořené, přidáme sušenou kořenovou zeleninu a přibližně po 30 min. přidáme mražený špenát. Vše dobře prohřejeme, přidáme na kostičky nakrájený sýr s modrou plísní, smetanu a necháme přejít varem. Na másle zpěníme cibulku, orestujeme žampiony a osolíme. Smícháme s omáčkou, kterou přelijeme těstoviny.

Podobné recepty:

Penne se sýrovo-špenátovou omáčkou, Těstoviny se špenátovou-sýrovou-masovou omáčkou, Penne s masovou omáčkou, Těstoviny se sýrovou omáčkou, Masové těstoviny s cuketou