Hovězí polévka s játrovými knedlíčky
22.4.2008

hovězí žebro, kořenová zelenina, cibule, česnek celý, pepř, nové koření, sůl
Jak na to:Vše dáme vařit do studené vody, cibuli ve slupce kvůli barvě, vaříme tahem. Sbíráme pěnu. Přecedíme, maso a zeleninu nakrájíme(česnek ne,vyhodíme) dáme do vývaru. Uděláme z játrové zavářky, kterou můžeme dochutit solí, majoránkou, česnekem, uděláme knedlíčky a zavaříme v polévce. Přidáme nasekanou pažitku a petrželku.
Podobné recepty:Hovězí polévka s knedlíčky, Hovězí vývar s játrovými knedlíčky, Polévka s játrovými knedlíčky, Japonská polévka s nudlemi a knedlíčky, Brokolicová polévka se sýrovými knedlíčky