Bio jáhly s řasou wakame
15.4.2008

1 hrnek Bio jáhel, 350 ml BIO sojového mléka, řasa WAKAME, nastrouhané jablko ( nejlépe BIO nebo z domácí zahrádky), BIO rýžový sirup.
Jak na to:Jáhly uvaříme v sojovém mléce společně s řasou WAKAME. Řasy dáme asi malinký pláteček jako je prst dlouhý. Vše vaříme asi 20 minut a pak necháme ještě pod peřinou 30 minut dojít. Do hotové kaše ještě dle chuti vmícháme rýžový sirup. Dáme na talířky a navrch nastrouháme jablíčko.
Řasa WAKANE: jsou plné jodu, vápníku, železa a plnohodnotných bílkovin. Snižují výskyt rakoviny
Kroupy s mrkví a řasou Wakame, Pohanková kaše, Jahelné koláčky, Porková polévka s pohankou a vločkami, Ovesné bramboráčky