Čínský koláč
20.4.2011

Těsto: 30 dkg hrubé mouky, 10 dkg másla (hera), 2 vejce, 14 lžic mléka,28 dkg cukr moučka, 2 lžíce kakaa, 2 lžíce rumu, 1/2 balíčku prášku do pečiva
Nádivka: 15 dkg cukr moučka, 1 lžíce kakaa, 1 lžíce rumu, 15 dkg másla (hera)
Cukr, vejce, máslo, 2 lžíce kakaa a 2 lžíce rumu utřeme a přidáme mouku, prášek do pečiva a mléko.
Vše důkladně zpracujeme a dáme péct na vymazaný a vysypaný pekáč.
Mezitím si umícháme krém z tuku, cukru, kakaa a rumu.
Ten rozetřeme na celý upečený koláč a pokapeme cik cak rozpuštěnou čokoládou.
Nutno uchovávat v ledničce.
Kynutý koláč bez kynutí, Čínský vodopád , Čínský zeleninový salát, Kuřecí křídla na čínský způsob, Čínský rapel