Těstoviny s játry a žampiony
21.4.2008
1 balení těstovin, 30 dkg vepřových jater, 20 dkg žampionů, 1/2 dcl olivového oleje, sůl, pepř, muškátový oříšek, 10 dkg strouhaného sýra, 1 cibulka, 1 lžíce houbové sojové omáčky
Jak na to:Těstoviny uvaříme dle návodu. Cibulku zpěníme na oleji, přidáme
nadrobno nakrájená játra, opepříme a orestujeme, vložíme očištěné a pokrájené žampiony a mírně podusíme. Dle potřeby podléváme. Když jsou játra měkká, vše dochutíme solí, strouhaným muškátovým oříškem a zakápneme několika kapkami houbové sojové omáčky. Smícháme s těstovinami a podáváme sypané strouhaným sýrem.
Těstoviny se slaninou a žampiony, Těstoviny, Celozrnné těstoviny se zeleninou a žampiony, Hlíva s tresčími játry, Těstoviny a la Hochheim