Těstoviny a la Hochheim
16.5.2012
těstoviny, 500 g rajčatového protlaku, sladkou smetanu, cibuli, dva trojúhelníčky taveného sýra, kousek másla, vegetu, tvrdý sýr, kompotované žampiony
Jak na to:Těstoviny uvaříme, do vody přidáme kapku olivového oleje a později je do křupavá osmažíme na pánvi.
Omáčka: Nejdříve osmažíme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme žampiony, trošku pepře a vegety dle chuti. Přidáme rajčatový protlak a povaříme. Později zalijeme smetanou a přidáme pokrájený tavený sýr a kousek másla. Vše povaříme, přidáme těstoviny a posypeme nastrouhaným sýrem.
Těstoviny a la Manuella, Těstoviny a la tutti, Míchaný pohár Ohla la la, Těstoviny a la Helga, Zapečené těstoviny