Pařížské rohlíčky

těsto: 3 bílky, 12 dkg cukru krupice, 15 dkg mletých ořechů, 1 lžíce polohrubé mouky
krém: 3 žloutky, 10 dkg cukru moučk, 5 dkg čokolády na vaření, 12,5 dkg másla
Bílky s cukrem ušleháme nad párou, až se sníh leskne a dělá špičky, opatrně přimícháme mouku a ořechy, sáčkem stříkáme malé rohlíčky, pomalu pečeme na cca 110 stupňů
krém: žloutky šleháme s cukrem a čokoládou nad párou, promícháváme do vychladnutí, když mají pokojovou teplotu zašleháme je po lžících do másla, můžeme přidat trochu rumu. Rohlíčky poléváme čokoládou, pokud nám nevystačí čokoládový krém.
Pařížské rohlíčky, Pařížské rohlíčky, Pařížské rohlíčky, Pařížské rohlíčky, Pařížské rohlíčky