Pařížské rohlíčky

26.8.2011
Potřebujeme:

500g moučkového cukru, 150g mletých ořechů, 120g strouhanky, 6 bílků, trochu kakaa, 1 lžíci octa
KRÉM: 250g tuku(hera), 200g moučkového cukru, kakao, 250ml mléka, 1 vanilkový pudink čokoláda na vaření, 1000%tuk(omega)

Jak na to:

Do mísy dejte 500g moučkového cukru,150g mletých ořechů,120g strouhanky,6 bílků, trochu kakaa,1 lžíci octa. Dobře promíchejte, podle potřeby přidejte ještě ořechy nebo strouhanku. Vytvořte rohlíčky, pokládejte na plech vyložený pečícím papírem a rukou lehce rohlíčky zploštěte, v troubě nabudou. Po upečení a vychladnutí nastříkejte ozdobnou trubičkou krém a polijte čokoládou.
KRÉM:250g tuku,200g moučkového cukru a trochu kakaa rozšlehejte ve šlehači, pak po lžících přidávejte uvařený , vychladlý pudink (připravený z 250ml mléka a 1 vanilkového pudinku) a vše znovu vyšlehejte.Poté ve vodní lázni rozpusťte čokoládu na vaření s trochou omegy a rohlíčky polijte.

Podobné recepty:

Pařížské rohlíčky, Pařížské rohlíčky, Pařížské rohlíčky, Pařížské rohlíčky, Pařížské rohlíčky