Ravioli se špenátem a mletým masem po Italsku

Potřebujeme:

těsto: 500 gramů hrubé mouky, 2 vejce, 1 žloutek, 40 ml oleje, sůl, voda
náplň: 200 gramů pečeného kuřecího masa, 200 gramů předního telecího, 200 gramů telecího mozečku, 200 gramů telecího brzlíku, 200 gramů špenátu, 200 gramů strouhaného parmezánu, 1 vejce, bobkový list, sůl, hovězí vývar, česnek

Jak na to:

Těsto připravíme z mouky, vajec, oleje, soli a vody, dobře uhněteme a necháme ho přibližně půl hodiny stát. Kuřecí maso, telecí, mozeček, brzlík a spařený špenát umeleme, dáme do hrnce, přidáme utřený česnek, bobkový list, podlijeme hovězím vývarem a za stálého míchání dusíme do sucha. Poté přimícháme parmezán, vše spojíme vejcem a necháme vychladnout.

Podobné recepty:

Zapečené palačinky se špenátem, Plněnné cannelloni po italsku, Hovězí karbanátky, Špagety s mletým masem, Špagety s mletým masem