Špagety s mletým masem
5.1.2012
½ kg špaget, 150 g vepřového plece, 100 g hovězího masa, 200 g nastrouhaného sýra, 5 dcl oleje, 30 g másla, 2 dcl pikantního kečupu, kmín, tymián, pepř, sůl
Jak na to:Pomleté maso dejte na rozpálený olej a nechte ho zrůžovět. Přidejte sůl, pepř, kmín, tymián, kečup a poduste do měkka (pokud je třeba podlijeme maso trochu vodou nebo vývarem). Mezitím uvařte špagety ve slané vodě a po scezení je promíchejte s kouskem másla. Servírujte je s podušený masem a nastrouhaným sýrem.
Podobné recepty:Špagety s mletým masem, Špagety s mletým masem, Špagety s mletým masem, Špagety s mletým masem, Špagety se špenátem a kuřecím masem