Polévka z mletého masa
9.5.2011
máslo (olej), mleté maso, zelenina (čerstvá nebo mražená), čerstvé zelené natě, lahůdková cibulka, Solčanka (lze nahradit Vegetou nebo jiným podobným kořením)
Jak na to:Na másle (nebo oleji) osmahnout maso. Až se začne rozpadat na kousíčky, přidat zeleninu a ještě trochu osmahnout. Zalít horkou vodou, přidat koření a povařit cca 15 min. Na závěr přidat zelené natě a na jemno nakrájenou cibulku. Dělám několik variant. Buď jí podávám jen takhle, nebo přidávám různé zavářky - těstovinové nudle, vařenou rýži, vařené kroupy, krupicové knedlíčky, svítek.
Podobné recepty:Polévka z mletého masa s rýži, Polévka z mletého masa, Chilli polévka, Japonská polévka z vepřového masa se zeleninou , Polévka z mletého masa