Dip z pečených paprik

12.4.2012
Potřebujeme:

2 červené papriky,3 lžíce olivového oleje,1 stroužek česneku,3 lžíce kešu ořechů,1 lžíce červeného vinného octa, 1/2 šálku parmezánu nastrouhaného na jemno, mletý černý pepř

Jak na to:

Papriky ogrilujte, aby se slupka nafoukla a začala černat.Poté je vložte do plastového sáčku a nechte vychladnout,zbavte slupky a semínek. Dužinu vložte do mixéru, přidejte olivový olej,česnek,kešu ořechy a ocet.Rozmixujte na požadovanou konzistenci.Směs přemístěte do misky smíchejte s parmezánem a dochuťte.Zakryjte potravinovou folií a vložte do lednice,nechte vychladit. Podávejte s opečenými toustíky chleba.

Podobné recepty:

Sýrový dip, Dip k zelenině, Pečená paprika, Salát z pečených paprik a rajčat, Plněné papriky