Hovězí maso dušené na francouzský způsob

Potřebujeme:

500 g hovězího masa, 20 g uzené slaniny, 2 cibule, 2 stroužky česneku, pepř, sůl, 200 g rajčat, tymián, 1 bobkový list, muškátový oříšek, petrželka

Jak na to:

Slaninu nakrájíme na kostky, osmahneme na oleji. Přidáme nadrobno pokrájenou cibuli, pokrájená rajčata, česnek, nastrouhaný oříšek, tymián, bobkový list, nať a chvíli dusíme. Maso nakrájíme na kostky, opepříme, osolíme a spolu s rajčaty dusíme do měkka. Podáváme se širokými nudlemi.

Podobné recepty:

Hovězí maso dušené na srbský způsob, Hovězí dušené na srbský způsob, Hovězi po francouzsky, Hovězí polévka na divoký způsob, Hovězí maso dušené na hořčici