Zalité žampiony s pažitkovou omáčkou

Potřebujeme:

4 osoby: 1 velká plechovka sterilované kukuřice, 250 g salátových okurek, 200 g malých žampionů, 100 g šunky
Dresink: 150 g brynzy, 100 ml mléka, 4 lžíce nasekané pažitky, 4 lžíce tatarské omáčky light (50 g)

Jak na to:

Okurky nakrájejte na tenké plátky, žampiony omyjte a rozčtvrťte. Vše smíchejte s cezenou kukuřicí a na čtverečky nakrájenou šunkou. Rozdělte do misek. Brynzu, tatarskou, mléko a pažitku vymíchejte do krému, kterým pokapete každou misku.

Podobné recepty:

Nadívané kuře zalité pivem, Čínské nudle s masem a žampióny, Těstoviny s omáčkou, Dušené žampióny na víně, Těstoviny a la Helga