Musaka na řecký způsob

Potřebujeme:

600 g skopového kýty bez kosti, 400 g na plátky nakrájených a opečených brambor, 200 g uvařené rýže, 60 g tuku, 200 g rajčat, 80 g kečupu, 60 g hub v octě, 80 g křenu, sůl

Jak na to:

Maso nakrájíme na kostičky, osolíme a na mírném ohni opékáme. Na opečené maso přidáme kečup, na plátky pokrájené opečené brambory, uvařenou rýži, pokrájené rajčata, posekané nakládané houby, podlijeme vývarem (vodou) a vše na mírném ohni podusíme. Hotovou musaku na talíři posypeme nastrouhaným křenem.

Podobné recepty:

Česnek na řecký způsob, Rýže na řecký způsob, Makrela na řecký způsob, Řecký salát, Kuřecí kari polévka s rýží na řecký způsob