Meruňkové kuře

23.10.2011
Potřebujeme:

4 kuřecí prsa, sůl, pepř, 1 cibule, 300 ml drůbežího vývaru, 2 lžíce meruňkové zavařeniny, 1 lžička tymiánu

Jak na to:

Maso nakrájíme na tenčí plátky, naklepeme je, osolíme a opepříme. V hlubší pánvi s nepřilnavým povrchem jejich bez tuku prudce osmahneme. Vybereme je a odložíme do tepla. Do pánve nasypeme kolečka cibule, zalijeme vývarem a Přivedu do varu. Potom přidáme zavařeninu, promícháme a povaříme do zhoustnutí. Podle chuti přisolíme a opepříme. Do omáčky vložíme maso, necháme prohřát a posypeme tymiánem.

Podobné recepty:

Kuře na pivě, Meruňkové margot muffinky, Nadívané kuře zalité pivem, Zlaté kuře, Uzené kuře