Sýrovo-pórkovo-masový hrnec

7.10.2011
Potřebujeme:

0,5 kg mleté ​​maso (vepřové, hovězí), 2 póry, cibuli, česnek, tavený sýr - 3 x taveny sýr / bambino větší balení, zakysanou smetanu, kukuřici, žampiony, oregano, majoránka, provensálské koření, vegetu, sůl, papriku, pepř, muškátový oříšek, vodu

Jak na to:

Na másle / oleji dusíme maso (sůl, pepř, paprika), nejprve samy. Přidáme nakrájené cibuli, pórek a žampiony. Přikryjeme a necháme podusit. Ke konci přidáme česnek, sýr, smetanu a zamícháme. Dolijeme převařenou vodu (množství podle požadované hustoty). Přidáme ostatní koření, vegetu, kukuřici a povaříme 10 minut. Podáváme s chlebem nebo čisté.

Podobné recepty:

Kokosové tyčinky přes masový strojek, Milánské těstoviny, Milánské špagety, Pestrá papriková rýže, Pestrá papriková rýže