Čína

27.10.2011
Potřebujeme:

1 / 2 kg kuřecích prsíček, čína koření, provensálské byliny, pepř, kari koření, vegetu, konzervovaný hrách, kukuřici, příp. jinou zeleninu, olej, mletou červenou papriku, chilli koření, sójovou omáčku, sůl, podle chuti stroužek česneku

Jak na to:

Prsa nakrájíme na nudličky, trochu osolíme a posypeme pepřem. Do pánve dáme trochu oleje a orestujeme maso, pak ho podlijeme vodou tak, aby bylo celé zalité. Přidáme zeleninu a dáme dusit. Když bude zelenina s masem dostatečně měkká, přidáme kari koření, provensálské byliny, čína koření, chilli, trochu sojové omáčky, mletou červenou papriku, vegetu a vše spolu povaříme. Podáváme s opékanými bramborami, rýží nebo hranolkami.

Podobné recepty:

Čína ala Nikola, Čína-sojovka, Cuketový zapečený nákyp, Kuřecí maso s pórkem, žampioóny a sterilovaným hráškem, Kuřecí pečená čína