Kuřecí pečená čína
27.10.2008
Kuřecí maso, vejce, sůl, pepř, magi, wochestr, plnotučná hořčice, solamyl,žampiony
Jak na to:Nakrájíme kuřecí maso na nudličky a přidáme celé vejce, sterilizované nebo čerstvé nakrájené žampiony, 1polévkovou lžíci magi, 1 polévkovou lžíci wochestru, 2 polévkové lžíce hořčice a 2 polévkové lžíce solamylu. Ochutíme solí a pepřem dle libosti a vše smícháme dohromady. Necháme uležet v lednici, ale nemusíme a můžeme ihned péct na rozpáleném oleji jako řízky do zlatova. První kousek vyzkoušíme jestli drží čína pohromadě. Pokud by totiž nedržela musí se přidat buď to vejce a nebo i solamyl. Záleží kolik masa jsme dali.
Podobné recepty:Čína ala Nikola, Kuřecí maso s pórkem, žampioóny a sterilovaným hráškem, Kuřecí maso na jemném Čína koření, Čína, Čína