Koložvárské zelí s masem

7.11.2011
Potřebujeme:

500 g mletého masa, 1 balíček kysaného zelí, 3 hrsti rýže, 1 pikantní klobásu, 250 ml smetany, sladkou papriku, sůl, pepř, 100 g cibule, olej, 1 dcl vody

Jak na to:

Cibuli nakrájíme a dáme do pekáčku zpěnit. Cibuli poprášíme paprikou, a pak dáme orestovat maso a na kolečka nakrájenou klobásu. Když je maso opečené přidáme vařené rýži, sůl a pepř. Když je rýže bílá, přidáme i zelí. Vše důkladně promícháme, zalijeme vodou a smetanou. Dáme péct do trouby rozehřáté na vysokou teplotu.

Podobné recepty:

Zelné palačinky s uzeným masem, Koložvárské zelí, Košovské zelí s uzeným masem, Koložvárské zelí pro labužníky, Koložvarské zelí